martes, 19 de mayo de 2015

L'EI torna a mostrar la seva crueltat amb l'execució de dos homes per ‘tenir relacions homosexuals’

Para ver en castellano


Els dos homes abraçats al seu botxí en creure que anaven a ser perdonats.

L'Estat Islàmic ha tornat a donar mostres de la barbàrie que imposa a les regions sirianes que controlen. La crueltat i el salvatgisme de l'ISIS van tornar a aparèixer en l'execució de dos homes als quals van acusar de «tenir una aventura homosexual».

L'aplicació sense atenuants de la llei islàmica (sharía) ha portat als terroristes a aplicar la pena de mort a tot tipus d'actes considerats «delictius», com l'adulteri o l'homosexualitat.

L'execució dels dos homes es va produir en la localitat d'Homs. Els dos homes van ser portats a un apartat lloc, amb els ulls embenats i emmanillats. Quan se'ls anava a aplicar la pena de mort, per lapidació, un dels seus executors, es va apropar a ells i els va dir que tots els seus pecats eren perdonats i que eren lliures.

Els dos homes li van abraçar emocionats, mentre els quatre executors que els anaven a matar subjectaven les pedres amb les quals anaven a ser lapidats. Segons després comença la lapidació.

La imatge final mostra els cossos destrossats de les dues víctimes en el sòl i com un grup d'almenys quatre botxins de l'ISIS continuen llançant-los pedres malgrat estar ja morts.

Les imatges de l'execució van ser compartides per seguidors de l'ISIS a les xarxes socials argumentant que aquestes mostren la compassió de l'Estat Islàmic. El fet es suma a una sèrie de “càstigs” que l'aparell de propaganda de l'Estat Islàmic difon cada vegada amb major freqüència.

L'assassinat d'aquests dos homes se suma a la llarga llista d'execucions de l'ISIS. Una de les més cruels va ser el passat mes d'octubre quan una dona acusada d'adulteri va ser enterrada en un clot i lapidada pel seu pare.

Font: El Món

No hay comentarios:

Publicar un comentario